Logo's Banner Flyers

Logo’s – Banners - Flyers

Een logo is een van de belangrijkste onderdelen van je organisatie. Ook kunnen flyers u helpen bij het bereiken van nieuwe klanten.

Onze werkwijze

Oriëntatiegesprek

Telefonisch gesprek of via skype. Hierin bespreken we wat u verwachtingen en wensen zijn en hoe het eindresultaat eruit moet zien. Wij zullen u natuurlijk ook adviseren in wat het beste bij u past.

Aan de slag

Wij gaan voor u aan de slag en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo plannen wij een tussentijdse evaluatie in en sturen wij u ook het concept door.

Levering

Wij houden ons aan deadline en leveren tijdig onze diensten. Deze worden aangeleverd via de mail of op de afgesproken manier. Bent u die kwijt? Dan kunt u die binnen 1 maand na afronding van onze werkzaamheden opnieuw gratis bij ons opvragen.

Logo's

Bij PuleStar ontwerpen wij ook logo’s. Deze logo’s zijn speciaal op de klant gebaseerd. Al zijn of haar inbreng word verwerkt in het eindresultaat zodat we zeker een origineel eindresultaat krijgen.

Logo

€70,-

Influencer pakket

Dit pakket is speciaal gebaseerd op influencers die veel met sociaal media bezig zijn. Bij dit pakket krijg je niet alleen een logo maar ook een banner die in meerdere formaten en bestanden aangeleverd word.

Influencer pakket

€110,-

PuleStar Flyer (Timo Aerts & Medet Arpat)

Flyers

Wilt u reclame maken voor een evenement of bedrijf dan kan een flyer erg handig zijn, denk bijvoorbeeld aan een mooie en opvallende Instagram of Facebook post.

Wij kunnen uw flyers ook afdrukken. Hier worden apart kosten voor verrekend. 

Media Flyers - Advertenties

€100,-

Hulp Nodig?

Veel gestelde vragen

Ja,

Dat is mogelijk u kunt de usb stick die u wilt gebruiken om de bestanden op te slaan bij ons achterlaten zodat wij het voor u erop zetten.

Als u de bestanden kwijt zou raken kunt u als klant zijnde nog twee maanden uw product gratis terug opvragen.

Al onze prijzen zijn excl. btw

Staat u vraag er niet tussen?

Sorry voor het ongemak, neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact